U3 Backyard

Lördagen den 19 oktober 2024 går årets upplaga av stapeln! Just nu slipar vi på förbättringar och andra roliga planer, så håll utkik. Anmälan öppnar före sommaren!

Ladda ner resultatlistan för 2023:

U3 Backyard är tävlingen för dig som vill utmana dig själv, vara social och ha roligt på vägen! Vi kan nästan garantera att du kommer springa längre än du trodde, träffa många härliga löpare längs vägen och engagerade funktionärer vid start och mål under detta långa och sociala evenemang.

Vi börjar tidig morgon. Varje hel timma startar du och alla andra deltagare ett 6,7 km långt varv som du har exakt en timma på dig att avverka. Den tid som är kvar från att du kommer i mål till att nästa hel timma startar har du på dig att vila, fylla på med energi, gå på toa och prata med medtävlare. (Ex: springer du ett varv på 50 min får du vila 10 min innan nästa varv startar). 

Vid varje ny timma ger sig alla som fortfarande är med i tävlingen, ut på ett nytt varv och så fortsätter dagen timme efter timme. Tävlingen pågår under 12 timmar. Den som kommer först i mål på tolfte varvet vinner tävlingen. 

12 varv

12 timmar

6076 meter

Varje varv räknas